Saturday, March 27, 2010

->: make money today

-->Tajuk Iklan: make money today
-->Keterangan: Ingin tambah pendapatan sampingan.. hanya dgn klik jer.jom sertai kami hari ini.
-->Website url: http://flib.in/ebea
--
Visitor Ip: 180.72.1.122

Saturday, March 20, 2010

->: GLOBAL DOMAINS INTERNATIONAL (GDI) MENJAMIN MASA DEPAN

-->Tajuk Iklan: GLOBAL DOMAINS INTERNATIONAL (GDI) MENJAMIN MASA DEPAN
-->Keterangan: Sejak dari dulu lagi saya perhatikan kenapa ahli Gdi, tidak kira taraf Mentor atau Newbie, mereka sangat bekerja keras buat promosi untuk Program Gdi. Sebab mereka sangat yakin dan percaya Gdi boleh menjamin masa depan mereka. Setelah saya join, memang betul kalau kita boleh buat dengan bersungguh-sungguh.
Anda boleh mendaftar percuma dengan Gdi untuk 7 hari percubaan. Selepas tempoh percubaan, kalau anda berminat boleh teruskan atau menarik diri pada hari ke 8.
Jika anda ingin keterangan lanjut sila klik ke blog saya di sini http://zorcorner.weblog.com ataupun anda ingin terus mendaftar, sila klik di sini http://website.ws/zorkaperi
-->Website url: http://zorcorner.weblog.com
--
Visitor Ip: 60.52.75.181

->: PERCUMA-EBOOK PANDUAN ASAS BLOG DAN KOD HTML

-->Tajuk Iklan: PERCUMA-EBOOK PANDUAN ASAS BLOG DAN KOD HTML
-->Keterangan: Saudara dan Saudari boleh download terus dari blog Zor Corner. FREE, CEPAT DAN MUDAH ! Sila klik di sini http://zorkaperi.blogspot.com
-->Website url: http://zorkaperi.blogspot.com
--
Visitor Ip: 60.52.75.181

Thursday, March 18, 2010

->: Pakej Lengkap membina blog dan perniagaan internet

-->Tajuk Iklan: Pakej Lengkap membina blog dan perniagaan internet
-->Keterangan: Pakej Lengkap Blogger menunjukkan cara membuat blog dan panduan memulakan perniagaan internet.Untuk itu anda boleh ke www.pakejlengkapblogger.com
-->Website url: http://www.pakejlengkapblogger.com
--
Visitor Ip: 118.101.25.223

Wednesday, March 17, 2010

->: RM2,800 - RM28,000 Seminggu.Kerja part time yang lumayan.

-->Tajuk Iklan: RM2,800 - RM28,000 Seminggu.Kerja part time yang lumayan.
-->Keterangan: Kerja dari rumah.Sungguh mudah.
Sistem buat duit yang cukup mudah dan lumayan.
-->Website url: http://www.part-time-lumayan.com/?pt=PL79179
--
Visitor Ip: 127.0.0.1

Tuesday, March 16, 2010

->: Peluang menjana Pendapatan

-->Tajuk Iklan: Peluang menjana Pendapatan
-->Keterangan: Duit adalah sangat penting dalam hidup kita. Di sini masa depan anda akan berubah selepas anda join team kami ini. Anda hanya perlu lakukan di rumah je. Berbekalkan pc dan internet anda mampu untuk menjana pendapatan anda. Dah ramai ahli2 kami yang berjaya. Anda bila lagi?? www.fairus.bebaswang.com
-->Website url: www.fairus.bebaswang.com
--
Visitor Ip: 118.100.225.0

Monday, March 15, 2010

->:

-->Tajuk Iklan:
-->Keterangan:
-->Website url:
--
Visitor Ip: 124.82.107.163

Wednesday, March 10, 2010

->: Perniagaan online 2010

-->Tajuk Iklan: Perniagaan online 2010
-->Keterangan: Perniagaan online 100% komisyen yang
direka khas bagi mereka yang menambahkan pendapatan
sampingan. Terbuka kepada
pelajar IPT, siswazah menganggur, surirumah,
kakitangan kerajaan & swasta.

Syarat utama sekurang-kurang anda mempunyai akaun bank.
Maka anda layak.

Hanya RM20 sahaja
Milikik perniagaan online hanya dari rumah.

100% komisyen.

Daftar segera di:

http://www.rm20segera.com/?r=ram10
-->Website url: http://www.rm20segera.com/?r=ram10
--
Visitor Ip: 60.49.126.101

Monday, March 8, 2010

->: Make Money The Legitimate Way

-->Tajuk Iklan: Make Money The Legitimate Way
-->Keterangan: Find out all you need to know about making money - The Legitimate Way.

Visit :

http://supermoneyblogger.blogspot.com
-->Website url: http://supermoneyblogger.blogspot.com
--
Visitor Ip: 60.50.218.19

->: IA AKAN MENGGEGAR 1MALAYSIA APRIL INI

-->Tajuk Iklan: IA AKAN MENGGEGAR 1MALAYSIA APRIL INI
-->Keterangan: Assalamualaikum & Salam Sejahtera,
Saya ingin berkongsi satu peluang yang hangat dipasaran sambil2 kitani beronline . untuk daftar,mudah saja dan free saja,dengan daftar free saja duit akan mengalir masuk.anda berupaya menjana income lumayan jika daftar sekarang, anda bertuah sebagai seorang ahli yang terawal.jadi,daft...ar sekarang
Untuk Mendaftar:
SMS guna handphone (prepaid atau postpaid)
1M jarak REG jarak 60198324750 jarak Nama Penuh Andahantar ke 36553(Note: 60198324750 adalah no penaja anda, jangan ditukar kepada no anda)Sebaik sahaja menerima jawapan SMS dari server Taip
ON jarak 1MACC hantar ke 36553
Selepas tu boleh login di web http://www.1malaysiasms.com untuk melihat duit mengalir masuk
Lihat saja duit masuk setiap masa..Untuk maklumat lanjut dan panduan-panduan lain klik link dibawah,http://www.bisnesmaju.ws/1malaysiasms.html
-->Website url: http://www.bisnesmaju.ws/1malaysiasms.html
--
Visitor Ip: 124.82.100.216

->: URUSAN POLIGAMI KHIDMAT WALI THAI NIKAH SIAM KAHWIN LARI THAILAND

-->Tajuk Iklan: URUSAN POLIGAMI KHIDMAT WALI THAI NIKAH SIAM KAHWIN LARI THAILAND
-->Keterangan: Perkhidmatan Kahwin Lari di Thailand Nikah Siam Urusan Poligami Khidmat Wali Hakim Thai

As'kum,

Disini saya ingin menawarkan perkhidmatan nikah kahwin dlm masa 1 jam sahaja yang dibuat di Pejabat Agama Wilayah Yala Cawangan Betong. Nikah tidak dibuat di rumah perseorangan, kadi, kedai makan ataupun masjid untuk mengelakkan nikah yang tidak sah dari segi syarak (Nikah Sindiket).

Hanya 5 minit perjalanan dari pintu sempadan Malaysia. Kawasan ini aman dan tenteram, tiada pergaduhan, peperangan atau pengeboman. Dalam 14 wilayah di selatan Thailand hanya daerah Betong tiada langsung peristiwa yang tidak diingini. Kita masih boleh mendengar pembunuhan dan pengeboman di Songhkla dan Golok.

Surat Nikah dikeluarkan oleh Pejabat Agama Wilayah Yala. Perkahwinan ini adalah Sah disisi Agama dan diterima untuk diperakui di Malaysia. Semua urusan akan dibuat di dalam Pejabat Agama dan semua maklumat penting akan disertakan. Pasangan juga boleh membawa ahli keluarga dan rakan bersama. Tidak lupa juga bergambar di Pejabat Agama bersama Kadi dan juga Saksi.

Saya telah membawa lebih dari 100 pasangan tanpa ada masalah untuk mendaftarkan pernikahan di Malaysia. Wilayah Yala amat kurang Nikah Sindiket. 60%-70% nikah yang dibuat di dalam wilayah Songhkla, Pattani & Narathiwat tidak sah dari segi syarak. Kadi di wilayah Yala terdiri daripada tokoh terkenal seperti Doktor, Pengetua Sekolah, Tuan Guru, Dato, Senator dan Saksi nikah adalah Pegawai Majlis Agama.

Kenderaan akan disediakan dari exit Tol Lebuhraya Utara-Selatan PLUS Kuala Kangsar/Pulau Pinang/Pengkalan Hulu untuk membawa pasangan. Sijil nikah akan terus diserahkan sejurus selesai akad & surat pengesahan dalam masa 7 hari. Jika bertolak 8am, 11am semua urusan telah pun selesai. Ini akan memudahkan pasangan yang mempunyai masa yang singkat.

Saya akan menguruskan segala urusan dari mula hingga selesai, bukan melalui pihak ketiga atau agen.

Diharap tawaran ini dapat menyelesaikan masalah tuan/puan.

Untuk maklumat lanjut sila email saya di elmyda@gmail.com. Urusan & Pertanyaan call saya di no 0175955633 (Helmi).

Terima Kasih.
-->Website url: http://kahwinlari.blogspot.com
--
Visitor Ip: 60.54.74.243

Friday, March 5, 2010

->: JUAL BELI KOMPUTER BEKAS DAN KURSUS KOMPUTER

-->Tajuk Iklan: JUAL BELI KOMPUTER BEKAS DAN KURSUS KOMPUTER
-->Keterangan: Membeli dan menjual komputer baru dan bekas, juga menyelenggarakan kursus aplikasi komputer, komputer akuntansi, juga menerima servis komputer dan elektronik
-->Website url: http://ashabulhikam.blogspot.com
--
Visitor Ip: 202.70.58.16

Tuesday, March 2, 2010

->: Pendapatan lumayan untuk blogger2

-->Tajuk Iklan: Pendapatan lumayan untuk blogger2
-->Keterangan: Hanya orang lain klik saja pon kita dah dapat duit..begitu mudah kan....xperlu nak cari orang @ menaja baru dapat duit..
-->Website url: http://www.myspacemoney.my/register1
--
Visitor Ip: 60.53.183.225

->: Hanya Modal RM20 dan Skim Tolong Menolong

-->Tajuk Iklan: Hanya Modal RM20 dan Skim Tolong Menolong
-->Keterangan: Salam perkenalan kepada saudara dan saudari. Nama saya salmah. Saya telah join 2 program dan ingin memperkenalkan kepada saudara dan saudari supaya menyertai program ini untuk merebut peluang sebagai pendapatan sampingan anda. Ianya mudah, senang dan pantas hanya bermodal sebanyak RM20

PERHATIAN: Program ini hanya untuk anda yang sangat rajin promosi link anda. Manakala jika anda seorang yang malas dinasihatkan tolong jangan join yer.

Kalu dalam 1 bulan anda berjaya mendapat 25 orang X RM20 = RM500 ataupun 50 orang X RM20 = RM1,000

Kalu anda berminat, bertindaklah segera. Sila klik---> http://www.rm20segera.com/?r=salmah ataupun---> http://www.kuasarm.com/?id=salmahr

Anda boleh mula promosi link anda kat 57 website iklan percuma. Sila rujuk senarai website tersebut kat blog---> http://simanis21.blogspot.com Selamat Mencuba dan Selamat Berjaya !
-->Website url: http://www.rm20segera.com/?r=salmah
--
Visitor Ip: 118.100.43.89